Kamping odmorište Camping ZIP - Kremna

Selo Kremna bb, 31342 Kremna, Užice
01.05. — 30.11.
1 ha ha
+381 31 3808630
+381 65 3 808 630
GPS: N 43.849972, E 19.582333

Kamping odmorište Camping ZIP prostire se na oko 1 ha površine i smešten je u selu Kremna na udaljenosti od Užica 40 km (magistralni put Užice – Sarajevo) u podnožju planina Tare i Zlatibora.

Kamp je opremljen po svim evropskim standardnima poseduje 29 mesta za kamp kućice, motor home (komplet priključci – struja,voda), veliki broj mesta za šatore, letnjikovac za druženje, zatvorenu trpezariju sa dnevnim boravkom, 2 kompetne kuhinje za pripremu hrane, moderne toalete kako muške i ženske tako i za bebe i invalide.

U sklopu kampa funkcionišu i 4 apartmana sa oko 16 ležajeva, komletno opremljeni.

Gostima su na raspolaganju igralište za košarku, tenis, odbojku, mali fudbal kao i dečije igralište (tobogani, klackalice, ljuljaške), muzika na razglasu. Obezbedjen je i Wi-Fi internet.

Turističke atrakcije ove oblasti su kompleks „Kremansko proročanstvo“, Šarganska osmica – pruga uskog koloseka i „Drvengrad“ u Mokroj Gori , „Kamengrad“ Višegrad, Nacionalni Park Tara, jezera Zaovine i Perućac, kanjon reke Uvca i Drine, Stopića pećina, muzej staro selo Sirogojno, vodopad u Gostilju, manastiri Mileševa i Rača kao i naša najpoznatija i najposećinija planina Zlatibor.

Moguća je organizacija svih vrsta izleta u okolini na navedene destinacije kao i vožnja „čarobnim turističkim prstenom“ Mokra Gora – Višegrad – kanjon reke Drine. Ovde će iskreni ljubitelji prirode uživati u idiličnom ambijentu u uslovima koje sami odaberu pod šatorom ili u kamp kućicama.