Kamping odmorište Zornića kuća - Barajevo, Beograd

Campsite Zornica house, Belgrade
Radiše Jovanovića 20, Barajevo-Beograd
01. 04. — 31. 10.
0,5 ha
+38111 254 0 254
+381 069 2540654
GPS: N 44.57756, E 20.38827

Mali i simpatičan kamp – kamping odmorište u okviru etno domaćinstva, restorana i konaka „Zornića kuća“. Ovaj prelep izletnički kompleks prostire se na tri hektara idiličnog šumadijskog krajolika, sa nesvakidašnjim pogledom na Kosmaj. Pravi mali raj za kampere. Pogotovo za one koji ne vole mnogo da voze do krajnjeg odredišta.

Kamp poseduje 30 kamping parcela za sve oblike kampovanja. U okviru kampa se nalazi igralište za odbojku, a kompleks „Zornića kuća“ sadrži i restoran domaće kuhinje, etno domaćinstvo, mini zoo vrt, školu jahanja, apartmane za odmor. Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet pristup. U okolini postoje brojne obeležene pešačke staze. Moguće je iznajmiti bicikl.

Camping Zornica House

Camping.Info Rating


Logo camping.info

 

This camping guide is live!

Odmor za duh i telo nadomak grada, za sve Beograđane i sve druge željne tišine, mira i čistog vazduha.
Nezaobilazna stanica za sve one koji su na proputovanju kroz Srbiju ili na putu za Grčku, a odlučili su ipak da Beograd ne mogu da „promaše“. Zeleno utočište.

Posetite nas, naspavajte se kao da ste stotinama kilometara u divljini i doručkujte obilno i bogato u našem restoranu. Sigurni smo da će vam se dopasti. Naše domaćinstvo je pravi mali kamperski raj.

Više informacija o lokalitetu na adresi: www.zornicakuca.rs